×

Vad kostar flyttstädning?

Vad kostar flyttstädning? - En guide till priser och vad som påverkar kostnaden

Flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen och kan vara en stressig och tidskrävande uppgift. Att anlita professionella städföretag för att utföra flyttstädning kan vara ett smart val för att spara tid och undvika onödig stress. Men vad kostar det egentligen att anlita professionell flyttstädning? Här är en guide till priser och vad som påverkar kostnaden.

Vad påverkar priset för flyttstädning?

Det finns flera faktorer som påverkar priset för flyttstädning. Dessa inkluderar:

  • Storleken på ditt hem: Ju större ditt hem är, desto högre blir kostnaden för flyttstädning.
  • Tidsramen för städningen: Om du behöver snabbt utföra städningen på kort tid kan priset öka.
  • Omfattningen av städningen: Om du behöver en grundlig städning kan det påverka priset.
  • Geografisk plats: Priset för flyttstädning kan variera beroende på var du befinner dig i landet.

Priser för flyttstädning

Priserna för flyttstädning varierar beroende på städningens omfattning, tidsram och var du befinner dig i landet. Generellt sett kostar en vanlig flyttstädning mellan 25-50 kr per kvadratmeter. En vanlig 2-rums lägenhet på cirka 60 kvadratmeter skulle därmed kosta mellan 1500-3000 kr. Det kan dock vara viktigt att notera att priser kan variera och att vissa städföretag kan ta extra avgifter för specifika uppgifter, såsom att ta bort fläckar eller ta hand om extra skräp.

Så hur kan du spara pengar på flyttstädning?

Det finns flera sätt att spara pengar på flyttstädning. För det första kan du göra det själv, men det kan vara tidskrävande och kräva mycket ansträngning. För det andra kan du jämföra priser mellan olika städföretag och välja det som erbjuder den mest konkurrenskraftiga priset. Det kan också vara en god idé att kontrollera om städföretaget har några kampanjer eller erbjudanden tillgängliga.

Sammanfattningsvis kan kostnaden för flyttstädning variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek, tidsram, omfattning av städning och geografisk plats. Priserna för flyttstädning varierar också beroende på städföretagets prissättning. Det är därför viktigt att jämföra priser och kolla efter kampanjer och erbjudanden för att hitta det mest konkurrenskraftiga priset.

15 Mar 2023

BOKA DIREKT ONLINE

Ta kontakt med oss och få ett fast pris på er Flyttstädning idag. Vi finns på ett direktnummer alla vardagar och svarar på alla mejl inom några timmar.

Gratis offert